Erasmus+ESC

Lübnan Beyrut İnsani Yardım ESC Gönüllülük

Lübnan Beyrut İnsani Yardım ESC Gönüllülük Koruma kültürünün geliştirilmesinde ve bir Koruma sisteminin uygulanması ve iyileştirilmesinde, farklı temellerdeki koruma odak kişilerini belirlemede ve politika prosedürünü ve kaynakların dağıtımını koordine etmede Görev Korumasını destekleyeceksiniz; personelin korunmasında kapasite güçlendirme girişimlerinin desteklenmesi; sevk sistemimizin haritasını çıkarmak için AHH-Lübnan departmanlarıyla birlikte çalışmak; personel ve dış taraflar arasında raporlama mekanizmalarını gözden geçirmek ve uyarlamak, iletildiğinden/anlaşıldığından emin olmak; İK adımları ve politika belgelerinin taslağına/tercümesine katkıda bulunmak ve işe alımla ilgili görevler ve performans yönetimine yardımcı olmak.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Ülke ortalaması gibi bir yaşam standardına ve temel ihtiyaçlar için (gıda ve kişisel hijyen, yerel ulaşım) aylık bir Geçim Götürüsüne sahip olacaksınız. Konaklamanız, yol masraflarınız, vizeniz, sevk öncesi tıbbi kontrolleriniz/zorunlu aşılarınız ve harçlığınız karşılanacaktır. İhtiyaç halinde, Daha Az Fırsat Desteği karşılanacaktır. Çalışma takvimi ülkedeki AAH sistemine karşılık gelecektir. Her bir gönüllü faaliyet ayı için, 2 gün dinlenme + resmi tatil günleri ve günlük faaliyetlerden kopmak için mola süresi (R&R) olarak ek 5 dinlenme günü/3 ay kazanırsınız.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Yerleştirmeden önce çevrimiçi olarak ve görevlendirmeniz sırasında yerinde görevlendirmeye katılacaksınız. Dağıtım sırasında, becerilerinizi ve yeterliliklerinizi geliştirmek için eğitim de sunulacaktır.

1. Proje Başvuru için Tıklayınız

2. Proje Başvuru için Tıklayınız

 

FAALİYET TARİHLERİ

01/07/2023 – 01/07/2024 döneminde toplam 53 hafta

FAALİYET YERİ

Beyrut, Lübnan

Katılımcı Ülkeler

Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Danimarka, Estonya, Yunanistan, İspanya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Macaristan, İrlanda, İzlanda, İtalya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Letonya, Kuzey Makedonya, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, İsveç, Slovenya, Slovakya, Türkiye

FAALİYET KONULARI

Felaket önleme ve kurtarma

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH

Son başvuru tarihi: 02/05/2023


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu