BlogOnline Kaynaklar

Ücretsiz Dil Öğrenme Platformu Diyalekt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen Diyalekt dijital eğitim platformu, her yaştan ve seviyeden kullanıcının İngilizce öğrenme sürecini keyifli ve zahmetsiz hale getirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Platformun benzersiz özellikleri arasında etkileşimli içerik, kullanıcı dostu bir arayüz ve kullanıcıların dil becerilerini geliştirmeyi amaçlayan hedef odaklı bir metodoloji bulunmaktadır. DİYALEKT, içeriğin kullanıcıların seviyelerine uygun hale getirilmesi için Avrupa Dil Portföyü (ELP) ve Avrupa Ortak Dil Referans Çerçevesi (CEFR) standartlarına dayalı sistematik bir dil öğrenme yaklaşımı kullanır. birçok uluslararası dil sınavı ve öğrenme programı. Platform, yeni başlayanlardan ileri düzey öğrencilere kadar her düzeydeki kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamak için çok çeşitli eğitim etkinlikleri sunar. Bu etkinlikler, dinleme, okuma, konuşma ve yazmadan oluşan dört temel dil becerisini hedefleyerek kullanıcılara kapsamlı bir öğrenme deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır. DİYALEKT, etkileşimli ve ilgi çekici içeriğiyle, kullanıcıların öğrenme sürecine katılımını artırmayı ve İngilizce gramer kurallarını, kelimeleri ve doğru telaffuzu eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Platform, öğrencilerin İngilizce dil yeterliliklerini geliştirmek için tasarlanmış konuşma etkinlikleri, eğitim videoları, dünyanın dört bir yanından haberler ve çeşitli kitap içerikleri gibi bir dizi özellik sunar. Kullanıcılar uygulama içinde ilerlemelerini izleyebilir, belirli konulara odaklanabilir ve iyileştirilmesi gereken alanları belirleyerek daha etkili ve verimli bir öğrenme deneyimine katkıda bulunabilir.

DİYALEKT ÇOCUK, çocukların İngilizce öğrenme süreçlerini daha eğlenceli ve kolay hale getirmek için tasarlanmış dijital bir eğitim platformudur. DİYALEKT ÇOCUK, çocukların öğrenme materyalleri arasında kaybolmadan İngilizce’yi eğlenceli ve heyecanlı bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olan etkileşimli öğrenme etkinlikleriyle doludur. Platform, farklı oyunlar, şarkılar, hikayeler ve öğrenme materyalleri ile çocukların İngilizce dil becerilerinin gelişimine katkıda bulunur. DİYALEKT KIDS, çocukların İngilizce dil becerilerini geliştirmeleri ve dilde iletişim kurma konusunda özgüven kazanmaları için mükemmel bir araçtır.

Diyalekt Giriş için Tıklayınız

Diyalekt Android için Tıklayınız

Diyalekt IOS için Tıklayınız

En İyi 50 Yabancı Dil Öğrenme Uygulaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İngilizce dil eğitim platformu Diyalekt’in 100 bin kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Bakan Özer’in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle:

“İngilizce dil eğitim platformumuz Diyalekt, 100 bin kullanıcıya ulaştı. Yakın zamanda dijital platform olarak yayına başlayan ‘Diyalekt’, çok kısa sürede yoğun ilgi görerek 100 bin kullanıcıyı aştı ve uygulama marketlerde eğitim kategorisinde en fazla indirilenler arasına girdi.”


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu