Spire Global İngiltere İş İlanı

Spire Global İngiltere İş İlanı Kıdemli Uzay Aracı Elektronik Mühendisi olarak, en son teknoloji üzerinde çalışırken ve sürekli olarak mümkün olanın sınırlarını zorlarken, yeni nesil uydu platformumuz için özel bileşenler tasarlayacak ve entegre edeceksiniz.

Buna PCBA’ların tasarımı da dahildir; çeşitli kullanıma hazır bileşenlerin ve özel sensörlerin, radyoların ve güç sistemlerinin seçimi, değerlendirilmesi ve entegrasyonu; son dakika düzeltmeleri yapmak; üçüncü taraf imalatçılar ve montajcılarla çalışmak; ve yazılım ve mekanik ekiplerle arayüz oluşturma. Ayrıca yazılım ve mekanik tasarımın yönlendirilmesine katılabilir ve konsept kanıtından yeni ürün tanıtımına kadar geliştirmenin herhangi bir aşamasına dahil olabilirsiniz.

Ne yapacaksın:

Gereklilikler:

Spire Global İngiltere İş İlanı Başvuru için Tıklayınız

Tercih Edilen:

Başvuru sürecimizin bir zorluk içerdiğini lütfen unutmayın. Sloganımız ‘bana verileri göster’, dolayısıyla yarışma turuna çıkarsanız, becerilerinizi sergilemenize veya mevcut portföyünüzü sergilemenize olanak tanıyan bir problem üzerinde bize en iyi çalışmanızı sunmak için zamanınız olacak.

Spire hibrit bir çalışma modeli uygulamaktadır ve bu pozisyon, Glasgow ofisimizde haftada en az 3 gün çalışmanızı gerektirecektir.

Birleşik Krallık Vize sürecinin bir ön koşulu olan, asgari üniversite diplomasına sahip nitelikli adayların vize işlem ve yer değiştirme masraflarını karşılıyoruz.

İşe alım süreci sırasında, ABD ihracat lisansı belirlemeleri için vatandaşlık/kalıcı ikamet dahil olmak üzere arka plan bilgileri talep edebiliriz.

Exit mobile version