OECD Paris İş İlanları

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı OECD Paris Kariyer Programı, daha iyi yaşamlar için daha iyi politikalar oluşturmaya çalışan 38 üye ülkeden oluşan uluslararası bir kuruluştur. Misyonumuz, dünyanın her yerindeki insanların ekonomik ve sosyal refahını artıracak politikaları teşvik etmektir. Hükümetler, politika yapıcılar ve vatandaşlarla birlikte, kanıta dayalı uluslararası standartlar oluşturmak ve çeşitli sosyal, ekonomik ve çevresel zorluklara çözümler bulmak için çalışıyoruz. Ekonomik performansın iyileştirilmesi ve istihdam yaratılmasından güçlü eğitimi teşvik etmeye ve uluslararası vergi kaçakçılığıyla mücadeleye kadar, veri ve analiz, deneyim alışverişi, en iyi uygulama paylaşımı ve kamu politikaları ve uluslararası standart belirleme konusunda tavsiyeler için benzersiz bir forum ve bilgi merkezi sağlıyoruz.

OECD Paris İş İlanları, Genel Sekreterin Stratejik Yönelimleri ile bağlantılı projeler üzerinde çalışmak ve Örgütün kurumsal işlevlerini desteklemek için Örgüt’e farklı geçmişlere sahip yüksek nitelikli ve motive olmuş profesyonelleri getirmek için tasarlanmıştır. Ana hedefi, başarılı adaylara uluslararası bir ortamda analitik ve teknik becerilerini geliştirme fırsatı vermektir.

OECD Paris İş İlanları için tıklayınız

 

OECD’nin iki resmi dilinden birine (İngilizce ve Fransızca) mükemmel derecede hakimiyet ve diğerini çalışma bilgisi veya öğrenmeye istekli olma. Diğer dilleri bilmek avantaj sağlayacaktır.

Ana sorumluluklar

Araştırma, analiz ve taslak hazırlama

Exit mobile version