ECV Marmara Projesi İş İlanı

ECV Marmara Projesi İş İlanı Vakfımız UNDP destekli Hibe Programı kapsamında Proje Koordinatörü ve Proje Saha Sorumlusu arıyoruz.

Etki Çemberleri Vakfı olarak ülkemizde sürdürülebilir yaşamı desteklemek üzere multidisipliner bakış açısı ile çözümler oluşturmak üzere 2022 yılında kurulduk. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na hizmet etmek gayesi ile sistemdeki aktörlerin etkisini ve birlikteliklerini artırarak, değer odaklı iş birlikleri kurmak temel amacımızdır. Vakfımız bu doğrultuda, beraberlik, ortak amaçlar ve değerler ekseninde, niyet ve aksiyon birliği tasarlar, paylaşıma sunar.

Marmara Denizi ve Ekosistemi temel başlıklı 12 aylık projemiz kapsamında Derneğimiz bünyesinde 4 farklı il’de (İstanbul – Tekirdağ- Bursa- Kocaeli ) saha çalışmaları nezdinde aşağıdaki pozisyonlarda aranan niteliklere sahip adaylar aranmaktadır.

Proje Tarihi: 1 Mayıs – 1 Ekim 2023

Görevler:

Proje Koordinatörü  

Aranan Nitelikler

Proje Saha Sorumlusu

 Aranan Nitelikler

 Projenin farklı zamanlarında saha çalışmalarının yürütüleceği ilde sahada ve ofislerde çalışabilmek.

BAŞVURU

Güncel özgeçmişinizi ve  motivasyon mektubunuzu 17 Nisan 2023 Pazartesi Günü 17.00’a kadar info@etkicemberleri.org adresine gönderebilirsiniz.

Dikkat!

Mailin konu başlığını  başvurduğunuz pozisyona göre belirtmeniz önemlidir.

Örneğin,   “BAŞVURU: Marmara Projesi – Proje Koordinatörü”  veya  “BAŞVURU: Marmara Projesi – Proje Saha Sorumlusu” başlığı ile gönderebilirsiniz.

 

Exit mobile version