Columbia Üniversitesi Burs Liderlik Programı

Columbia Üniversitesi Burs Liderlik Programı Obama Vakfı Bursiyerleri Programı, Amerika Birleşik Devletleri’nden ve dünyanın dört bir yanından aşağıdaki kriterleri karşılayan yükselen liderler gençleri arıyor.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Columbia Üniversitesi Burs İçeriği

Ana dili İngilizce olmayan adayların, dört sınavdan birinden puan göndererek İngilizce dilinde yeterlilik göstermeleri gerekmektedir: Yabancı Dil Olarak İngilizce Testinin (TOEFL) internet tabanlı veya kağıt tabanlı sınavları; Uluslararası İngilizce Dil Test Sistemi (IELTS); English Academic’in Pearson Testi (PTE Academic); veya Duolingo İngilizce Testi (DET).

Gerekli belgeler

  1. Kişisel Video Tanıtım
  2. CV
  3. Taranan akademik belgeler.
  4. İngilizce Dil Sertifikasının Kanıtı.
  5. 2 Tavsiye Mektubu.

Columbia Üniversitesi, dünyanın en önemli araştırma merkezlerinden biridir ve aynı zamanda birçok bilimsel ve profesyonel alanda lisans ve yüksek lisans öğrencileri için farklı ve seçkin bir öğrenme ortamıdır. Üniversite, New York City’deki konumunun önemini kabul eder ve araştırma ve öğretimini büyük bir metropolün geniş kaynaklarıyla ilişkilendirmeye çalışır. Farklı ve uluslararası bir fakülte ve öğrenci grubunu çekmeyi, küresel konularda araştırma ve öğretimi desteklemeyi ve birçok ülke ve bölge ile akademik ilişkiler kurmayı amaçlamaktadır. Üniversitenin tüm alanlarının bilgi ve öğrenmeyi en üst düzeyde ilerletmesini ve çabalarının ürünlerini dünyaya iletmesini bekler.

Exit mobile version