ASKEV Burs Başvurusu

ASKEV Burs Başvurusu 2022-2023 Öğretim Yılı Burs Başvuruları 1 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında, internet sitemizden online (çevrimiçi) olarak yapılacak. Sadece online (çevrimiçi) başvuru kabul ediyoruz.

Başvuru koşulları nelerdir?

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Başvurularda yaş sınırı var mı?

Vakıf burslarına başvuru tarihinde adayların; orta öğretim düzeyinde 19, üniversite eğitimi düzeyinde 24, yüksek lisans düzeyinde 26, doktora düzeyinde 30 yaşından büyük olmamaları gerekir.

Kimler Aday Olamaz?

ASKEV Bursu karşılıklı mıdır?

Burslar karşılıksızdır, genel ilke olarak ekim ayından başlamak üzere yılda 12 ay süre ile verilir ve bir (1) öğretim yılı boyunca ödenir.

Başvuru ne zaman, nasıl yapılır?

Burslara başvurular 1-30 Eylül tarihleri arasında web sayfamızda yer alan başvuru formu doldurularak online olarak yapılır. Burs için yapılan tüm başvurular ilan edilen son başvuru tarihi esas alınarak değerlendirmeye alınır.

Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?

Başvuru sırasında hiçbir belge istenmemektedir. Sadece web sayfamızdaki başvuru formunu online olarak doldurmanız yeterli olacaktır.

Adaylardan hangi aşamada belge göndermeleri istenecektir?

Ön değerlendirmeyi geçen adayların istenen belgeleri, belirtilen tarihe kadar; e-posta ile online olarak ya da göndererek/getirerek Vakfa ulaştırması gereklidir. Geç ya da eksik gelen belgeler kesinlikle değerlendirilmeye alınmayacaktır.

İstenen belgeler nelerdir?

Exit mobile version