Erasmus+Erasmus+ Gençlik

Samsun Erasmus+ Eğitim Kursu

Samsun Erasmus+ Eğitim Kursu Etkinlik Adı Sosyal Uyum Eğitim Kursu

Etkinlik Şehir / Ülkesi   Samsun

Etkinlik Tarihleri  21-26 Kasım 2022

Son Başvuru Tarihi 14 Kasım 2022 Saat 17.00

 Katılımcı Sayısı 34

Etkinlik Dili

Türkçe

Hibe Desteği

Yolculuk masrafları: Samsun ili dışından katılım sağlayanlar için ekonomik sınıf yolculuk masrafları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde eğitim sonrasında katılımcıların Avro hesabına aktarılarak karşılanacaktır.

Konaklama: 21-26 Kasım 2022 tarihleri arasında 5 gece konaklama tek kişilk odalarda Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanacaktır.

Yemek: 21 Kasım 2022 akşamından 26 Kasım 2022 sabahına kadar yemek masrafları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Genel Bilgi

Ek belge gönderilmesine gerek yoktur. Başvuru yapmadan önce bilmeniz gereken diğer hususları öğrenmek için mutlaka incelemeniz gereken adres:
Ulusötesi İş Birliği Faaliyetleri(TCA)

Etkinliğe Özel Bilgi

Eğitim programı Türkiye’de göçmenlerin toplumsal kabul ve uyum sürecine yönelik çalışmalar yapan kurumlara ve ilgili hedef gruplara yönelik kapasite geliştirici  oturumları kapsamaktadır. Eğitimin amacı göç alan bölgelerde  hizmet veren kuruluş  ve gençlik çalışanlarının (kamu kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları vb) kendilerinden hizmet alan hedef gruplara yönelik daha kaliteli ve etkin hizmet sunmasına yönelik hedef grupların uyum sürecinde yaşadığı durumlar hakkında bilgi sahibi olması sağlamaktır. Hizmet veren kişiler olarak kendi yaşadıkları zorlukları ve deneyimleri birbirleri ile paylaşmaları ve hizmet kapasitesinin daha iyi bir hale getirilmesi için bakış açıları geliştirmeyi hedeflemektedir.

Sorularınız İçin

tca@ua.gov.tr (Yukarıdaki genel bilgi ve başvuru adresinde açıklanmayan bir husus var ise kullanılacaktır).


İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu